Over Giant Telcom

Wij verzorgen totaaloplossingen voor uw communicatie infrastructuur.

Giant Telcom B.V., onderdeel van Klaver Giant Groep heeft zich de afgelopen jaren gevestigd tot een betrouwbare, flexibele en oplossingsgerichte partner voor netwerkbekabeling, glasvezeltechniek, zorgsystemen, telefoniesystemen, Wi-Fi en acces diensten. Wij verzorgen totaaloplossingen voor de communicatie infrastructuur en bieden specialistisch en klantgerichte service.

Onderdeel Klaver Giant Groep

Giant Telcom is onderdeel van Klaver Giant Groep en opgericht in 2001. Maar de roots van het bedrijf starten bij Klaver Technisch Bedrijf B.V. wat in 1923 is opgericht. Het bedrijf heeft zich in bijna 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij de Klaver Giant Groep!

Greep uit onze certificeringen en partners

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar de Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.

CONTACT OPNEMEN