Onze oplossingen

Continu ontwikkeling in de modernste technologie

Communicatie is een continue veranderend proces. Datatechniek wordt steeds verder ontwikkeld en de mens wil makkelijker en directer kunnen communiceren. Snelheid is essentieel waarbij de actieve apparatuur steeds wordt aangepast. Om al deze snelheden te kunnen behouden is het van groot belang de onderliggende  bekabeling hierop aan te passen, uiteindelijk is dit de snelweg van uw platform. Veel zaken kunnen uw netwerkinfrastructuur beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dit toe te vertrouwen aan een gespecialiseerd bedrijf.

Netwerkbekabeling

De groei van informatie- en telecommunicatietechnologie stelt steeds hogere eisen aan de bekabeling.​ Een gestructureerd, uniform en veilig bekabelingssysteem is de basis van  Datatechniek. Wij kunnen voor u alle soorten koper en glasvezel verbindingen aanbrengen. Of het nu om Cat.6, Cat.6A, Cat.7 of glasvezelbekabeling in Multi-Mode of Single-Mode voor zowel binnen als buiten het gebouw gaat, wij hebben voor u de juiste oplossing waarbij rekening gehouden wordt met de geldende CPR eisen (brandclassificatie).

Zorgsystemen

De vraag naar communicatie en verzorging verandert. Het zorgprofiel verandert. Ouderen wonen langer zelfstandig waardoor een deel van de zorg terecht komt bij familie en of vrienden. Het persoonlijke aspect moet hierbij niet uit het oog worden verloren. De hedendaagse innovatieve technologieën bieden veel mogelijkheden, zowel thuis als in de professionele zorg. Zorg is altijd maatwerk. Giant Telcom realiseert samen met u een passende oplossing, voor zowel intramurale als extramurale zorg.

Glasvezeltechniek

Een glasvezel verbinding is een zeer snelle en veilige manier van datatransmissie. De verbinding wordt door middel van een lichtstraal in verschillende kleurenspectrums verstuurd en kan tot lange afstanden worden getransporteerd zonder last te hebben van beïnvloeding van buiten af. De ideale basis voor het koppelen van MER en SER’s en uw bedrijf kritische apparatuur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Telefoniesystemen

Een snelle en betrouwbare bereikbaarheid is essentieel voor uw bedrijf. Uw telefoniesysteem is hierin een belangrijke schakel. De verschuivingen in de technische mogelijkheden zijn groot. Samen stellen wij voor u de juiste mogelijkheden samen zodat u voor nu en in de nabije toekomst over het juiste communicatieplatform beschikt waarbij bereikbaarheid en flexibiliteit curiaal zijn. Giant Telcom adviseert en ontzorgt u hierin.

WiFi en connectivity

Connectivity is de basis van de werkomgeving van al uw gebruikers. Een goed dekkend, stabiel en veilig Wi-Fi-netwerk is tegenwoordig niet meer weg te denken. Giant Telcom heeft, in samenwerking met Giant ICT ruime ervaring in ontwerp, aanleg en nazorg van draadloze netwerken. Wij denken graag met u mee over de beste inrichting van uw netwerk waarbij wij altijd kijken vanuit de wensen van de organisatie, gebruikers en werkprocessen.

Straalverbindingen

Straalverbindingen

Een straalverbinding is een veilig alternatief voor het koppelen van verschillende locaties. Vaak goedkoper dan het aanbrengen van een glasvezel of netwerkkabel. Als je meerdere vestigingen hebt in de directe omgeving (line of sight) of in een gebied gevestigd bent waar graafwerkzaamheden lastig of kostbaar zijn. Bij een straalverbinding wordt een verbinding gelegd tussen twee punten door de lucht in één rechte lijn. Wij bieden verschillende verbindingen waarbij we via draadloze techniek een betrouwbare en veilige verbinding tot stand brengen.

Accesdiensten

Data verbindingen zijn cruciaal voor bedrijven. Niet alleen de snelheid van de verbinding maar vooral de juiste opbouw en veiligheid is van groot belang. Samen met onze adviseur stellen wij voor u de juiste omgeving samen. Wij zijn er voor u of het nu alleen om een internet-, VoIP- of  backup verbinding gaat of voor een totaal pakket incl. router en firewall.

Service en Onderhoud

Giant Telcom is een klantgericht bedrijf. Wij streven er naar om een lange termijn relatie met onze klanten op te bouwen. Bij ons is gespecialiseerd personeel werkzaam welke op de door ons geleverde systemen volledige service en onderhoud voor u kunnen verrichten. Onze storingsdienst staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u paraat.

Greep uit onze certificeringen en partners

 

CONTACT OPNEMEN